Professor i alumnes

Sembla ser que, en una ocasió, un estudiant va demanar a Leo Strauss si li podia donar una regla general relativa a la docència. La resposta del mestre fou la següent: “Suposa sempre que hi ha un estudiant silenciós a la teva classe que és, de lluny, superior a tu en cap i en cor.” Amb aquesta afirmació Strauss convidava el futur professor a no tenir un concepte massa alt de la seva pròpia importància, però sí a tenir la més alta estimació pel seu deure i per la seva responsabilitat.

Jf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s